Vinterskötsel

Vi utför skötsel, projektering och etablering samt vård av större och medelstora parker och markanläggningar åt ägare och förvaltare av fastigheter i Boden, Luleå och Piteå med omnejd. 

Telefon: 0921-540 75

Lediga tjänster – vi anställer flitigt under året!

Behöver du hjälp med snöröjning eller takskottning? – Vi hjälper dig!

Företagskunder

För dig som företagskund erbjuder vi hjälp med utomhusskötsel och trädgårdsarbeten året om.

Vinterskötsel

  • Maskinell snöröjning
  • Manuell snöröjning
  • Halkbekämpning
  • Takskottning
  • Snölastberäkning

På vintern kan vi hjälpa dig med både maskinell snöröjning (för större ytor exempelvis parkeringsplatser) samt manuell snöröjning ända fram till dörren.

Vi hjälper till med halkbekämpning då just halkolyckor tyvärr är vanliga på vintern och kan innebära både sjukskrivning och högre kostnader för företaget om olyckan är framme.

Vi utför även takskottning av ditt företags lokaler.
Takskottning är viktigt både för att säkerställa att taket inte tar skada av snön (snö väger mycket, speciellt blötsnö) men det är också en fråga om säkerhet då istappar och liknande i värsta fall kan skada en anställd eller en besökare till företaget.

 

Kontakta oss för mer information om vad vi kan stå till tjänst med!

 

Privatpersoner

Behöver du hjälp med trädgårdsarbete eller andra utomhustjänster? Då hjälper vi gärna dig!

Vi erbjuder ett brett utbud av tjänster för att underlätta ditt utomhusarbete, särskilt under vintermånaderna. Vår erfarna personal ser till att alla uppgifter utförs med högsta kvalitet och noggrannhet.

Våra tjänster inkluderar:

Takskottning

Under vintermånaderna är det viktigt att hålla ditt tak fritt från snö för att undvika skador och olyckor. Vi erbjuder professionell takskottning för att säkerställa att ditt tak förblir i gott skick och att snölasten inte orsakar problem.

Trädfällning

Säker och effektiv trädfällning kräver expertis. Vår kunniga personal hanterar trädfällning med precision och omsorg, även vintertid. Vår trädfällning inkluderar allt från bedömning och planering, till själva fällningen och bortforsling av trädet.

Snöröjning

Håll din uppfart och gångvägar säkra och tillgängliga under vinterhalvåret med vår snöröjningstjänst. Vi ser till att snö och is snabbt avlägsnas från dina ytor, vilket minskar risken för halkolyckor.

Övriga vintertjänster

Vi erbjuder även en rad andra tjänster som är aktuella under vintermånaderna:

  • Isborttagning. Avlägsna is från trappor, gångvägar och uppfarter för att förhindra halkolyckor.
  • Sandspridning. Vi sprider sand eller grus på isiga ytor för att förbättra greppet och öka säkerheten.
  • Snöröjning av tak. Förhindra att tunga snölager orsakar strukturella skador på ditt tak genom att regelbundet röja bort snön.
  • Vinterbeskärning. Vissa träd och buskar mår bra av att beskäras under viloperioden, och vi utför professionell vinterbeskärning för att främja deras hälsa och tillväxt.
  • Säkerhetskontroller. Vi inspekterar dina träd och buskar för att identifiera eventuella risker som kan uppstå under vintern, såsom grenar som riskerar att brytas under snötyngd.

Har du några frågor eller speciella önskemål? Hör då av dig till oss! Vi kan anpassa våra tjänster så att det passar ert behov.

Välkommen att höra av dig för konsultation och offert. Låt oss ta hand om din trädgård och dina utomhusbehov, så att du kan njuta av en säker och välskött miljö under hela vintern!

Vi tar hand om din utomhusmiljö

Kontakta oss för prisuppgift och mer information om vad vi kan stå till tjänst med!